This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Услуги

Ревизија и ангажмани за уверување

БДО Македонија нуди многу повеќе од листа на услуги. БДО Македонија е тим на професионалци кои работат заедно со своите клиенти со високо ниво на посветеност барајќи одговори на сите комплексни прашања.Нашиот тим работи со Вас со цел бројките во...

Даночно советување

Зошто БДО Македонија даночно советување? БДО Македонија им служи на клиентите низ целата земја и ширум светот додека се соочуваат со зголемен број на сложени даночни прашања. Како една од најголемите глобални консултантски мрежи, со над 1.400...

Консултантски услуги

Сакате да бидете подобри! БДО Македонија со професионалното знаење, разбирањето на локалните услови и искуството од меѓународна компанија, ќе Ви понуди најкомпетентен совет за постигнување на Вашите високи цели.Потребен Ви е совет! Нашите...

Бизнис услуги и аутсорсинг

Сметководствените услуги кои ние Ви ги нудиме се скроени по мерка на нашите клиенти за да одговараат на нивните единстевните потреби. Професионалците на БДО посветено работат да Ви помогнат да одговорите на ризикот, предизвиците и можностите кои...