This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Сашка Бошковска - Богдановска
Сашка Бошковска - Богдановска, Manager

Сашка Бошковска - Богдановска

Manager

Скопје

+389 2 3117 318

vCard

Г-ѓа Сашка Бошковска-Богдановска е дипломиран економист, овластен ревизор и овластен сметководител. Таа е одговорна за управување со ангажманите за сметководство, даноци и плати.
Исто така е активно вклучена во проекти за обука и е редовен учесник на настани организирани од Стопанската Комора на РСМ.