This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Скопје

БДО Македонија

БДО своите услуги ги овозможува на клиенти ширум Македонија. Нашите професионалци имаат знаење и искуство од работењето во различни индустрии и одлично го комбинираат стекнатото искуство од силното локално присуство и достапноста на ресурсите кои ги овозможува една од водечките глобални сметководствени мрежи. Ние сме сигурни дека ги имаме вистинските луѓе со вистинско искуство кои ќе ви овозможат видливи резултати и исклучителна услуга за сите наши клиенти.

Контакт:

Сметковоство: Адреса: 11ти Октомври бр. 86-1/1; Тел: +389 2 3117 318; Факс: +389 2 3117 319

Ревизија: Адреса: Јане Сандански бр. 109/а 3 кат; Тел: +389 2 3117 888; Факс: +389 2 3117 999

Скопје
11 Октомври бр. 86-1/1
1000  Скопје
+389 2 3117 318
+389 2 3117 319
get directions