This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Малопродажба и трговија на големо

Малопродажба и трговија на големо

БДО има водечка улога на малопродажниот пазар и работи со многу од најголемите брендови во индустријата.

Нашиот успех во привлекувањето и задржувањето на тие клиенти се сведува на квалитетот на нашиот тим кој со широките познавања на секторот, на клиентите им овозможува да обезбедат прилагодени деловни решенија.

Ги разбираме предизвиците и индустриските прашања и проблеми со кои нашите клиенти се соочуваат секојдневно.

Нашиот тим за малопродажба има за цел да испорача интегрирана, целосна услуга, да обезбеди практични финансиски совети во секој аспект од работењето, почнувајќи од спојувања и преземања и даночно планирање до ревизија и сметководство.