This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Игри на среќа

Игри на среќа

БДО во улога на ревизор, даночен советник или консултант има земено улога во повеќе бизниси за обложување и игри на среќа.

Покрај редовните ревизорски, сметководствени и даночни работи, имаме долгогодишно искуство за советување и асистирање на овие клиенти со:

• Анализа на бизнис и стратешко планирање

• Меѓународно даночно планирање и структурирање

• Длабинска анализа и поддршка на ИПО

• Корпорациски аквизиции и отуѓувања

• Проценки

• Правила за финансиско однесување и усогласеност

• Инсталација на извештаи за управување, контрола и функции на внатрешна ревизија

• ИТ контрола, проценки на окружувањето и совети за подобрување на системите

• Ревизија на усогласеност со законската регулатива.