This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Потрошувачка индустрија

Потрошувачка индустрија

Во последните неколку години, компаниите кои работат со малопродажба и производи за широка потрошувачка беа дел од индустријата која забележа значајни промени. Како резултат на меѓународната експанзија,  М&А, е-бизнисот, загриженоста за сајбер-безбедноста и промените во синџирот на снабдување, компаниите ги трансформира своите операции и бизнис модели со цел да бидат во тек со најновите трендови и случувања.

БДО има високо познавање на факторите коишто на светот на малопродажбата му даваат нов облик. Преку ревизорски ангажмани, ангажмани за уверувања, даноци и консултантски услуги, БДО им служи на различните бизниси во потрошувачкиот бизнис, бизнисите кои работат врз основа на франшиза, како и на целокупната индустрија за храна и пијалоци. Во услови кога многу од потрошувачките бизниси ја истражуваат можноста да се прошират на меѓународно ниво, БДО ја користи својата огромна меѓународна мрежа за да им обезбеди на клиентите увид и ресурси потребни за движење низ сложените деловни области.