This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Нашата визија, мисија и вредности

Нашата визија, мисија и вредности

НАШАТА ВИЗИЈА

Да станеме партнер на изборот. Во нашата компанија сите ние делиме една огромна визија: да создадеме одржлив развој со тоа што ќе се позиционираме како лидери во нашата индустрија. Нашиот раст доаѓа од два главни извори: знаење и квалитетни луѓе.

 

НАШАТА МИСИЈА

Создавање доверба на финансискиот пазар, позиционирање на лидерска позиција во Македонија и да го направиме нашето име добро познато кај целата бизнис заедница.

 

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИ

Нашите вредности се основа за развој на нашиот бизнис.

Интегритет и објективност: Ние сме чесни професионалци и им служиме на нашите клиенти врз основа на вредности и принципи.

Квалитет и можност: Имаме одлични стандарди за да ја одржиме контролата на работата и да ја спроведуваме со максимален квалитет.

Професионализам:  Ние сме експерти за она што го правиме, но пред сè, ја сакаме нашата професија.

Тимска работа: Ние можеме да работиме со другите, да ги разбереме разликите и да бараме заеднички цели.

Посветеност: Ние се идентификуваме со нашите вредности и постапуваме така што тие се рефлектираат во сè што правиме.

Соработка со клиентите: Се фокусираме на откривање на потребите на нашите клиенти и обезбедување на алатки за нивно задоволување.