This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • Извештаи за транспарентност

Извештаи за транспарентност

Извештаите  за транспарентност се јасен показател за нашата посветеност и мотивација кон обезбедување на нашите клиенти со високо професионални и квалитетни ревизорски услуги во Македонија и во странство.

Во согласност со член 35 од законот за ревизија, БДО ДОО Скопје ги објавува следните извештаи за транспарентност:

Извештај за транспарентност за 2022 година

Извештај за транспарентност за 2021 година

Извештај за транспарентност за 2020 година

Извештај за транспарентност за 2019 година

Извештај за транспатентност за 2018 година

Извештај за транспатентност за 2017 година

Извештај за транспатентност за 2016 година