This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service. By using this site you agree to our use of cookies. Please read our PRIVACY POLICY for more information on the cookies we use and how to delete or block them.
  • БДО Глобална мрежа

БДО Глобална мрежа

БДО е меѓународна мрежа на јавни сметководствени, даночни и консултантски фирми кои вршат професионални услуги под името БДО во 158 земји и територии. Мрежата на БДО се состои од над 68.000 лица кои работат на повеќе од 1.400 канцеларии низ целиот свет. Во БДО сме насочени кон пружање сеопфатни услуги и веќе долго време сме свесни за дека тие се темелот на нашиот успех.

Преку нашата мрежа на експрети, им нудиме на нашите клиенти широка финансиска и административна експертиза. Нашите земји-членки во други земји тесно соработуваат едни со други и се придржуваат кон доследни принципи на работа базирани на европските и светските практики. Нашата заедничка цел е да обезбедиме извонредна услуга за клиентите и инвестираме во блиски, долгорочни односи со клиентите. Сакаме да понудиме најдобра експертиза во нашето поле и длабинско секторско знаење за да им помогнеме на нашите клиенти да ги постигнат своите цели.